468×60
468×60

Тернопільські міліціонери запросили до себе школярів

До обласного управління міліції завітали п’ятикласники Тернопільської загальноосвітньої школи №24. Аби зустріч була не тільки повчальною, але й цікавою, працівники управління кадрового забезпечення провели для підлітків екскурсію. Діти побували у музеї, тирі та спортивному залі, в яких щоденно тренуються правоохоронці.

– Зустрічі з школярами ми організовуємо постійно, – каже начальник сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення Олексій Криворучко. – Ми розповідаємо дітям про свою роботу, застерігаємо від протиправного.

Про становлення та розвиток міліції краю, культуру, спортивні здобутки гості дізналися, побувавши в музейній кімнаті. Підліткам показали взірці форменого одягу правоохоронців різних років та їхні посвідчення.

Під враженнями залишилися хлопчики та дівчата після відвідування стрілецького тиру. Саме в той час там відбувалися навчальні стрільби і діти мали змогу подивитися, як вправляються у стрільбі міліціонери.

Школярам показали зброю і спецзасоби, які використовують у своїй роботі працівники міліції, продемонстрували як розібрати та зібрати навчальну зброю.

У спортзалі міліціонери влаштували для дітей спортивні змагання. Діти наввипередки виконували різні фізичні вправи.

Провели міліціонери здітьми і навчальні бесіди про шкоду тютюнопаління, вживання алкоголю, наркотиків. Школярі дізналися про найпоширеніші правопорушення, які вчиняють неповнолітні та яка відповідальність передбачена за це.

Схожі статті