468×60
468×60

Увага! Номер шахрая – роботодавця – 068-56-066-30

1З листом-застереженням звертається до мешканців краю тернополянка. Жінка повідомляє про телефонного афериста, який працює за новими методами.

За словами Олени, вона кілька тижнів шукала роботу, переглянула безліч сайтів з вакансіями про працевлаштування.

На одному з тернопільських веб-порталів натрапила на пропозицію, яка її зацікавила.
В оголошенні йшла мова про те, що на пекарню потрібні працівники. Жодних обмежень щодо віку, статі чи досвіду претендентів роботодавець не вказував.

- Я вирішила зателефонувати, – каже Олена. – Проте, по той бік ввімкнувся автовідповідач, який повідомив інший номер. Я зателефонувала на нього і почула нерозбірливу швидку мову. Далі зв’язок обірвався.

Обірвану розмову жінка списала на проблеми зі зв’язком. Коли спробувала набрати ще раз, то виявила, що на рахунку нічого не залишилося і це при тому, що мобільний поповнила на 15 гривень.

Згодом стало відомо, що це платний номер і про жодне працевлаштування мова не йшла. Схема розрахована лише на те, аби обкрадати людей. Мабуть, якби було більше коштів на рахунку, переконана Олена, вона б втратила і їх.

Жінка застерігає усіх від своєї помилки. Номер шахрая – 068-56-066-30.

Бути уважними просять мешканців Тернопільщини і працівники міліції. Вони закликають усіх, хто потрапив на гачок шахрая, звертатися за номером 102.

Схожі статті