468×60
468×60

Майже 8 тисяч гривень зняла жінка з карточки свого залицяльника

1З повідомленням про крадіжку звернувся до правоохоронців Кременецького райвідділу внутрішніх справ 46-річний житель села Борщівка. Чоловік повідомив про зникнення коштів з банківського рахунку. Він запевнив, що картка на той момент була у нього і він її не використовував.

Вже за декілька годин оперативникам вдалося встановити особу підозрюваного. До крадіжки виявилася причетна 41-річна подруга потерпілого.

Чоловік та жінка разом працюють у Почаєві. З часом у них зав’язалися романтичні відносини. Вона стала часто бувати в гостях у кавалера.

Довідалася захисний код його банківської карти і, скориставшись відсутністю чоловіка, взяла з його будинку картку та зняла з банкомату майже 8 тисяч гривень. Щоб не викликати підозри, картку непомітно повернула власнику, а готівку швидко витратила на свої потреби.

Уникнути покарання молодиці не вдалося. За допомогою працівників банку правоохоронці оперативно встановили з якого банкомату знімали гроші, а відеокамера на апараті зафіксувала факти отримання підозрюваною готівки.

Тож тепер жінці доведеться відповісти за скоєний протиправний вчинок.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчим Кременецького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за фактом злочину передбаченим статтею 185 ККУ – крадіжка.

Схожі статті