468×60
468×60

10 працівників оперативних служб міліції відправилися у зону АТО

10 працівників оперативних служб міліції відправилися у зону проведення антитерористичної операції.

Цього разу на схід нашої держави поїхало п’ять розшуківців та стільки ж убозівців.
Незважаючи на мирні домовленості у Мінську, – каже заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович, сепаратисти продовжують обстрілювати територію Луганської та Донецької областей. Тому обов’язок силовиків – захищати цілісність нашої держави.

- Мусимо знову відправляти людей на чергову ротацію. Дехто з вас вже не перший раз їде. Бажаю вам удачі – це єдине, що може врятувати від випадкової кулі чи обстрілу. Тримайтеся один за одного, прикривайте один одного, щоб ми вас через місяць після від’їзду зустріли у повному складі живими і здоровими. Пам’ятайте, що на вас чекають сім’ї, діти, дружини, батьки».

Побажав легкої служби бійцям і отець Іван.

- Ви, взявши цю зброю, захищаєте наш український народ і свої сім’ї, дружин, дітей, батьків. Ви йдете на захист нашої України.  Ангела вам всім охоронителя і покрову Божої матері. Боже благословення хай буде над вами під час служіння нашій державі».

Сьогодні в зоні проведення антитерористичної операції перебуває близько ста п’ятидесяти правоохоронців Тернопільського краю. Їхнє завдання – забезпечення правопорядку, супровід автоколон, охорона блок-постів. Частина хлопців проходять службу в уже звільнених містах, але є й такі, які перебувають в районі ведення бойових дій.

Тому основне завдання керівництва обласної міліції – безпека кожного правоохоронця в АТО. І для цього робиться усе можливе – закупляються теплі речі та інші необхідні предмети. Долучаються до допомоги усі – правоохоронці, підприємці, меценати, а також волонтери та прості громадяни.

Схожі статті