468×60
468×60

Конфлікт на дорозі в Тернополі: хулігани пошкодили мікроавтобус та нанесли тілесні ушкодження водієві й пасажирці

1Двоє невідомих осіб сильно пошкодили автомобіль марки «Мерседес Віто», – із заявою про це звернувся до Тернопільського міськвідділу міліції 33-річний житель обласного центру.

Він розповів, що разом із родиною повертався додому. На проспекті Злуки його мікроавтобус декілька разів підрізала вантажівка. Чоловік посигналив водієві, але той ніяк не відреагував.

В якусь мить вантажний автомобіль зупинився і перекрив дорогу мікроавтобусу. З фури вийшло двоє молодих людей, в одного із них в руках була дерев’яна бита. Саме нею лиходії почали трощити мікроавтобус. Розбивши переднє бокове скло, зловмисники вдарили водія, дісталося і його дружині, яка сиділа поруч.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що зловмисники – це тернополяни 30-ти та 32-ох років.

Як повідомив слідчий Тернопільського міськвідділу міліції Віталій Сиротюк, за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, (стаття 296 ККУ) відкрито кримінальне провадження. Подібне протиправне діяння карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Правоохоронці з’ясовують причини виникнення конфліктної ситуації, тривають слідчі дії. Також судмедексперти встановлюють тяжкість тілесних ушкоджень, отриманих потерпілими.

Схожі статті