468×60
468×60

Оселі та салони автівок обкрадав неповнолітній з Тернопільщини

11111111116-річного жителя села Кулаківці Заліщицького району затримали працівники міліції. Неповнолітній хлопець впродовж місяця викрадав у селах району чуже майно та автомобілі.

Як повідомив начальник Заліщицького райвідділу внутрішніх справ Сергій Семенків, юнак зростав в неблагополучній родині. Його батько неодноразово судимий за крадіжки, покинув сім ю.

Юнак навідувався уночі до сусідніх сіл та обкрадав обійстя. Найбільше від злодіянь юного крадія потерпіли жителі села Бедриківці. До однієї садиби зловмисник проник через незачинені двері гаражу і викрав 700 американських доларів та алкоголь. З іншого будинку виніс майже чотири тисячі гривень.
Нічний злодій обікрав у селі два салони авто й розжився на тисячу гривень та більше трьохсот євро. У Добровлянах неповнолітній поцупив з машини дорогий фотоапарат, барсетку з документами та триста гривень, а у мешканця села Ставки забрав барсетку з документами та готівку.

Усі гроші хлопець витрачав на власні потреби. Купував одяг, дарував друзям щедрі подарунки, відвідував розважальні заклади.

Заради розваги неповнолітній злодій викрав автомобіль «Ваз-21063» у селі Добровляни, який згодом покинув на узбіччі. Через декілька днів юнак взяв покататися «Део Ланос» у мешканця села Синьків.

Коїти протиправне злодію завадили правоохоронці. Тепер хлопцю доведеться відповісти за скоєне.
Відомості про усі події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. До підозрюваного застосовано запобіжний захід – особисте зобов’язання та оголошено підозру. Триває досудове слідство.

Схожі статті