468×60
468×60

Теплий одяг для правоохоронців, які знаходяться в зоні АТО, передали волонтери громадської організації Тернополя

Теплі куртки, шапки, берци, шкарпетки – усе це передали члени громадської організації «Бізнес. Закон. Порядок» для правоохоронців Тернопільщини, які збираються їхати в зону проведення антитерористичної операції. Двадцять комплектів теплих речей були закуплені, як на Україні, так і за кордоном.

За словами Віталія Мариновського, голови громадської організації «Бізнес. Закон. Порядок», раніше вони відремонтували та передали військовим автомобіль, закупили 20 бронежилетів. Він переконує, що зараз купити необхідні речі, проблем немає, їх достатньо завозять з Європи, будь-що можна найти і в магазинах Тернополя. Головне – це бажання. Йдуть на поступки і торгівельні заклади. Вони надають знижки, знаючи, що речі закуповуються для бійців в зону АТО.

Вдячний за постійну допомогу волонтерам та благодійникам і помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення Дмитро Гайтко. Він каже, що зараз потреба в теплому одязі актуальна, як ніколи. Необхідні бійцям на сході буржуйки, самозігріваючи устілки, теплі шкарпетки, термобілизна та інші речі.

- Там температура набагато нижча, ніж у нас, там нхолодніші вітри, сирість і там дуже важко. Ми забезпечені теплим одягом частково. Тому нам необхідна допомога, щоб одягнути решту людей. Це буде ротація, будемо міняти майже 100 чоловік.

Потребують силовики в зоні АТО і протигрипозні та противірусні медикаменти. Дмитро Гатко розповідає, що через перепади температури бійці хворіють. Закінчуються у них і бинти для перев’язок. Приблизно на місяць залишилося і продуктів харчування. Тому помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення звертається до всіх допомогти.

Схожі статті