468×60
468×60

Орден «Єдність та Воля» вручили Василю Облещуку

Орденом «Єдність та Воля» відзначили екс-начальника обласного управління міністерства внутрішніх справ Василя Облещука. Відзнаку вручили голова Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області Юрій Моргун та голова секретаріату Зіновій Гладчук.

В такий спосіб, каже керівник громадської ради, представники об’єднання хотіли відзначити співпрацю, яка була між ними та обласним управлінням внутрішніх справ, а зокрема, з Василем Облещуком.

- Взаєморозуміння і контакт завжди були присутні при співпраці з Василем Корнелійовичем. Питання, з якими ми до нього зверталися, ніколи не залишалися без відповіді чи оперативного реагування, – каже Юрій Моргун.- Колишній очільник міліції ніколи не стояв осторонь, коли йшлося про відправку його підлеглих в зону проведення АТО.

Нагадаємо, що Громадська рада була створена 8 травня 2014 року. До її складу входить 37 громадських організацій, основне завдання яких – це співпраця з правоохоронними органами, а також допомога їм в забезпеченні правопорядку у ході «неоголошеної війни».

Юрій Моргун стверджує, що у населення поступово повертається довіра до правоохоронців.

Схожі статті