468×60
468×60

На Тернопільщині викрадають велику рогату худобу

1Трьох биків вагою 400, 200 та 40 кілограм викрали з корівника невідомі. Інформація про це надійшла до чергової частини Бережанського райвідділу міліції від приватного підприємця.

За словами начальника районного відділу Петра Процика, близько другої ночі невідомі проникли на територію фермерсько-господарського підприємства, що в селі Літятин.

Саме там біля корівника під наглядом відеокамери та “електропастуха” випасався чотирьохсоткілограмовий бик.

Невідомі від’єднали усю техніку, вивели бика із загороди. Прихопили з собою ще двох тварин (по 200 і 40 кілограм) з корівника. Забрали зловмисники відеореєстратор та відеокамеру.

Розмір завданих збитків встановлюється. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто чув чи бачив щось поблизу фермерського господарства, повідомити у чергову частину за номером (035)48 2 12 45 або на “102″.

Ще одне повідомлення зафіксували правоохоронці про крадіжку великої рогатої худоби, але вже в Ланівцях. Мешканка райцентру заявила, що невідома особа близько 22.00 викрала її корову, яка знаходилася на пасовищі поблизу господарства.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівникам відділу кримінальних розслідувань Лановецького райвідділу вдалося оперативно вийти на слід зловмисника. Ним виявився двадцятисемирічний безробітний мешканець Шумського району. У скоєному він зізнався.

Схожі статті