468×60
468×60

Правоохоронці Тернопільщини поїхали в зону АТО

Зведена група працівників органів внутрішніх справ в Тернопільській області знову поїхала в зону проведення антитерористичної операції. Шестеро бійців п’ятого листопада відправилися на схід в рамках проведення часткової ротації.

Серед основних завдань оперативників, які їдуть в зону АТО – розшук злочинців та сепаратистів на звільнених територіях. Візьмуть хлопці на себе і частину завдань, покладених на правоохоронців місцевих райвідділів міліції.

- Група забезпечена повністю всією амуніцією, – каже Олександр Богомол – т.в.о. начальника УМВС України в Тернопільській області. – Видали хлопцям вогнепальну зброю. Національний банк пішов на зустріч і передав броньований автомобіль, який буде допомагати бійцям вижити в складних ситуаціях.

Олександр Богомол запевнив, що силовики Тернопільщини повністю забезпечені теплим одягом, взуттям, обігрівальними приладами. Керівництво обласної міліції доклало максимум зусиль для того, щоб хлопці мали можливість достойно нести службу в складних погодних умовах.

Схожі статті