468×60
468×60

На Тернопільщині під час сімейної сварки дядько смертельно травмував племінника

1Дорогою в медзаклад в автомобілі швидкої допомоги помер 21-річний житель села Загір’я Зборівського району, – інформацію про це на лінію 102 райвідділу внутрішніх справ повідомив черговий лікар Залозецької лікарні. Причина смерті – ножове поранення.

Працівники міліції одразу виїхали на виклик. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили усі обставини смерті молодого чоловіка.

Як повідомив начальник Зборівського райвідділу внутрішніх справ Микола Петрик, до злочину причетний 49-річний родич загиблого, який разом із сестрою та її сином проживав в одному будинку.

Чоловіки часто вживали спиртне. Не раз сусіди чули, як дядько та племінник з’ясовували стосунки, не рідко з кулаками.

Одного дня племінник повернуся додому напідпитку. В хаті застав сплячого нетверезого дядька. Молодик почав будити родича і вимагав аби той перестав байдикувати.

Між чоловіками вкотре зав’язалася суперечка. Дядько схопив зі столу кухонний ніж і щосили наніс удар в груди племіннику. Лезо ножа потрапило в серце. Поранений та закривавлений молодик встиг вийти з будинку на подвір’я. Там його помітили сусіди та викликали швидку.

Однак травма виявилася смертельною – чоловік помер по дорозі до лікарні. А дядько, не усвідомлюючи, що накоїв, пішов знову випивати.
Правоохоронці оперативно розшукали і затримали підозрюваного згідно ст. 208 КПК України. Вирішується питання про поміщення затриманого в ізолятор тимчасового тримання.
Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України – вбивство. Тривають слідчі дії.

Схожі статті