468×60
468×60

У СШ№29 виховують справжніх патріотів держави

20 тисяч гривень зібрали учні, вчителі та батьки двадцять дев’ятої спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов Тернополя. Усі гроші вони передали на потреби міліцейського спецбатальйону «Тернопіль», бійці якого захищають цілісність нашої держави на сході України в зоні проведення антитерористичної операції.

Це вже не вперше вихованці та працівники цього освітянського закладу допомагають силовикам.
Розпочався волонтерський рух в 29 школі ще з часів Майдану. Продовжився він і з перших днів неоголошеної війни на сході.

Вклали свою лепту, а це 9 тисяч гривень, діти, вчителі та батьки і в купівлю автомобіля підвищеної прохідності для бійців в зоні АТО.

Директор школи Анатолій Ятищук каже, що громадська активність дітей його закладу повинна стати прикладом для підростаючого покоління. Він пишається тим, що вихованці їхньої школи ростуть справжніми патріотами держави.

- Наше хороше починання вже підтримали кілька колективів шкіл, учнівських колективів, педколективів, батьківської громадськості. Я думаю, що по мірі необхідності, наш рух буде і далі розповсюджуватися по місту, але дай Бог, щоб це закінчилося найшвидше і більше таких речей не треба було. Хай на нашій Україні запанує мир, спокій і злагода.

Від імені керівництва обласного управління міліції подякував усім представникам 29 школи заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олег Ляхович. Він запевнив, що на ці зібрані 20 тисяч гривень була закуплена тепла форма для бійців спецбатальйону «Тернопіль».

- Від імені керівництва управління хочеться подякувати за ті старання та зусилля, а також за ту суттєву  допомогу та кошти, які ви зібрали для того, щоб наші бійці перебували на сході в теплі, мали що їсти, мали чим оберігати незалежність нашої держави.

За активну громадську позицію, допомогу та підтримку працівників органів внутрішніх справ Тернопільської області, які захищають цілісність держави та підтримують правопорядок на сході України Олег Ляхович вручив директору школи Анатолію Ятищуку подяку, а також іменний годинник.

Схожі статті