468×60
468×60

Мешканці Тернопільщини продовжують допомагати правоохоронцям в зоні АТО

Близько десяти тонн допомоги зібрали для міліцейського батальйону спецпризначення «Тернопіль» волонтери краю. За словами Богдана Реви, помічника одного з депутатів, до них звернулися представники спілки ветеранів органів внутрішніх справ в Тернопільській області з проханням зібрати допомогу хлопцям, які несуть службу від міністерства внутрішніх справ на сході .

- Сьогодні ми привезли картоплю, буряк, цибулю, моркву, консервацію, рис, гречку. Зібрали також цукор, теплі речі та миючі засоби. Всього 10 тонн допомоги, – розповів Богдан Рева.

Він каже, що люди з радістю відгукуються на прохання допомогти. Відколи почалася неоголошена війна, група його волонтерів їздить по Тернопільщині і збирає допомогу для різних батальйонів. Громада відгукується і зносить усе, що може. Від продуктів харчування до одягу та інших необхідних речей.

Подякував усім за чуйність волонтер Андрій Шанайда.

- Села – Ходачків, Криве, Плотича, Вавуча Мала, Велика, Конюхи і всім селам Козівського району – Дибще, Щепанів. Хочемо їм подякувати, головам сільських рад, священникам, які говорили в церкві, щоб люди помагали, людям, які нам допомогли, хлопцям, які допомагали нам завантажувати та розвантажувати усе.

Як каже Григорій Головатий, голова обласної ветеранської організації Асоціація ветеранів МВС України в Тернопільській області, їхня спільнота бере активну участь в допомозі бійцям, які несуть службу в зоні АТО. Організація закупила взуття, теплі речі, продукти харчування. Допомагали вони і коштами.

Вдячний усім помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення Дмитро Гайтко. Чоловік стверджує, що завдяки людям, бійці його батальйону не голодні і одягнуті.

- Вся Тернопільщина допомагає нам якісно проводити АТО, щоб ми там були не голодні і в теплі, це для нас дуже важливо, важлива підтримка наших людей, важлива підтримка та увага всієї Батьківщини, щоб ми там були забезпечені по максимуму.

Схожі статті