468×60
468×60

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подякував правоохоронцю Тернопільщини за належне виконання своїх обов’язків

Капітана міліції достроково отримав Олександр Морган. Чергове звання чоловікові дали за мужнє виконання своїх обов’язків.

Нагадаємо, що під час несення служби на виборчій дільниці він припинив недбалість керівника ДВК у смт. Микулинці, Теребовлянського району.

Щоб забезпечити збереження виборчої документації Олександр викликав підмогу з райвідділу міліції і представників окружної виборчої комісії. У відповідь за це правоохоронець отримав тілесні ушкодження від деяких членів ДВК.

Наразі міліціонер перебуває на лікуванні у Тернопільській обласній університетській лікарні.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подякував йвидав розпорядження заохотити правоохоронця Тернопільщини за проявлену пильність та належне виконання своїх обов’язків.

Провідати та підтримати потерпілого прийшли керівники обласної міліції та представники Громадської ради при УМВС.

Подякував Олександру за відповідальне ставлення до своїх обов’язків та вручив йому погони капітана міліції начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук.

Нагородили міліціонера і нагрудним знаком МВС України «За відзнаку в службі» ІІ ступеня.

- Олександр вчинив все відповідно до своїх службових обов’язків, – відмітив Василь Облещук, – ми вдячні, що він зреагував та не залишив виборчу документацію напризволяще.

Гідний вчинок міліціонера відзначила Громадська рада при УМВС України в Тернопільській області, до складу якої входять понад сорок громадських організацій краю. Її секретар Зеновій Гладчук вручив Олександру відзнаку «За мужність».

Схожі статті